Fakta om BYGGERI’20


BYGGERI-messen har gennem årene positioneret sig som Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer og afholdes hvert andet lige år i MESSE C, Fredericia. Næste messe løber af stablen i 2020, hvor den afholdes for 19. gang. Bag BYGGERI-messen står Danske Byggecentre, der er brancheorganisation for landets førende trælaster og byggemarkeder. Vore medlemmer leverer kvalitetsmaterialer, værktøj og rådgivning til både private og professionelle kunder og til projekter i alle størrelser.

Sammen med leverandørerne afholder Danske Byggecentre BYGGERI-messen, en inviteret fagmesse, hvor ca. 300 leverandører udstiller deres produkter og løsninger. Messen besøges af samtlige byggeriets fagfolk, herunder arkitekter, ingeniører, bygherrer, entreprenører, håndværkere, byggecentre, leverandører og mange flere. Her får de indblik i de nyeste tendenser, udveksler viden og erfaringer samt får inspiration lige fra idéfasen til opførsel og vedligeholdelse.

I 2018 blev messen besøgt af 26.318 kvalificerede fagfolk fra hele landet samt fra Norden og det nordlige Europa.

På BYGGERI-messen uddeles Byggeriets Klimapriser: Byggeriets Klimapris, Energipris og Miljøpris. Nomineringskomitéen, der udpeger vinderne, består af repræsentanter fra samtlige byggeriets parter. Priserne er med til fremme udviklingen af byggevarer med bedre energi- og miljømæssige egenskaber til gavn for klimaet og sætter fokus på virksomheder, der har iværksat en klima-, energi- og/eller miljøstrategi.

Arrangør:
BRANCHEFORENINGEN DANSKE BYGGECENTRE
Egebækvej 98
2850 Nærum
Tlf. 45 80 78 77
E-mail: info@byggerimessen.dkMessecenter:
MESSE C, Fredericia
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia
Tlf. 75 92 25 66
E-mail: messec@messec.dkAntal besøgende:
BYGGERI’18 blev besøgt af 26.318 kvalificerede fagfolk fra hele landet samt fra Norden og det nordlige Europa.

Messeareal:
BYGGERI’18: Ca. 28.000 kvm.

Antal udstillere:
BYGGERI’18: Ca. 300 udstillere.