Miljøprisen

Byggeriets Arbejdsmiljøpris


Byggeriets Arbejdsmiljøpris gives til produkter og løsninger, som gennem innovativ produktudvikling bidrager til et dokumenteret bedre arbejdsmiljø på byggepladsen, herunder:
- At det er dokumenterbart, at tunge løft er afviklet for medarbejderne.
- At der er sket en innovation.
- At det er dokumenterbart, at løsningen samlet set betyder, at der spares ressourcer på byggepladsen samt i planlægningen af arbejdet.
- At løsningen mindsker risiko for arbejdsulykker.
- At løsningen mindsker risiko for udsættelse for støv og skadelige kemikalier.
- At løsningen mindsker risiko for udsættelse for støj og vibrationer.


Nominerede til Byggeriets Arbejdesmiljøpris

Produkt


BAYO.S Skruefundament ApS

Standnr. A-1932

Kontaktperson: Merete Tell

Mail: mt@samsongruppen.dk

BAYO.S skruefundamenter er et innovativt fundamentsystem, som fjerner behovet for støbning med beton eller nedramning af pæle ved nybygning/ombygning. Stålskruerne skrues i det bærende jordlag og overfører dermed de statiske kræfter til fundamentet/bygningen. Enkelt, hurtigt og vibrationsfrit. BAYO.S er ISO-certificerede • CE-mærkede • Produceret i EU • Godkendte til byggeri i EU • Understøtter BR18 samt akkrediteret til at overholde BR Eurocode 7.


DEWALT

Standnr. A-0628

Kontaktperson: Pia Ettrup

Mail: pia.ettrup@dewalt.com

Verdens første akku-murrillefræser, drevet af 54V XR FLEXVOLT-batterier og en kulløs motor. Leverer en maksimal skæredybde på 32 mm i massiv beton med en justerbar skærebredde fra 8 til 35 mm. Murrillefræseren har Wireless Tool Control for automatisk start og stop af støvsuger. Ud over værktøjsfri justering af skæredybden har DCG200 elektronisk bremse samt elektronisk kobling, som beskytter brugeren mod kick back fra diamantskiven.


Milwaukee Elværktøj

Standnr. D-6002, D-6600

Kontaktperson: Henrik Lynggaard Nielsen

Mail: henrik.nielsen@tti-emea.com

MILWAUKEE® introducerer markedets første batteridrevne 350mm kapsav, MX COS350, der tilbyder håndværkeren et alternativ til eksisterende benzindrevet 350mm kapsave, der med sin batteriplatform reducerer støjniveauet til 85 DBA samt et vibrationsniveau på kun 3,0 m/s2. Ved at benytte MX COS350 vil brugeren heller ikke blive udsat for benzindampe eller forholde sig til rekulationer forbundet med transport, håndtering eller opbevaring af benzin på arbejdspladsen.


Saint-Gobain Abrasives A/S

Standnr. D-5209

Kontaktperson: Erik Møller

Mail: erik.moller@saint-gobain.com

NORTON PRO BETON SILENCIO serien kan med fordel anvendes i boligområder, bymidte, omkring skoler, -pleje-/ældrehjem, hospitaler og lignende støjfølsomme områder. NORTON Pro Beton Silencio’s unikke konstruktion reducerer i Ø125mm støjniveauet, ved skæring i beton monteret på en V-sliber 220V~.-50% (-3dB(A).


SWED-MARK A/S

Standnr. E-6911

Kontaktperson: Dennis Mikkelsen

Mail: dm@swedmark.dk

Net-Op er udviklet for at undgå dødsfald og arbejdsulykker ved tagarbejde. Net-Op vejer kun 14 kg og kan være i enhver håndværker varevogn. Testet og godkendt af Force Technology. Kræver ikke andre hjælpemidler, dog skal der sikres ved tag fod efter gældende regler. Tager kun 5 min at montere. Skaber trygt og sikkert arbejdsmiljø ved tagarbejde.