Nomineringskomité

BYGGERI’20 udskydes på grund af coronavirus


 De danske sundhedsmyndigheder har i dag offentliggjort vejledninger om tiltag mod coronavirus. På baggrund af disse opfordrer regeringen med statsministeren i spidsen på et pressemøde ’… opfordrer på det kraftigste arrangører til at udskyde eller aflyse arrangementer med flere end 1.000 deltagere". Statsministeren ’forventer at retningslinjerne bliver fulgt’.

Danske Byggecentre følger som altid sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger og har besluttet i denne force majeure-situation at udskyde BYGGERI’20 ind til videre. 

"Vores første prioritet er messe-deltagernes helbred og sikkerhed. Derfor udskyder vi messen nu. Vi beklager meget den ulejlighed det måtte forårsage medlemmer, deltagere samt udstillere til BYGGERI´20. Vi er meget kede af situationen, vi ved hvor stor en indsats og stort et arbejde alle lægger i at blive klar, " siger adm. direktør Palle Thomsen.

Det kan ikke på nuværende tidspunkt oplyses, hvornår messen afholdes, men alle vil naturligvis blive holdt tæt orienteret.