Byggerimessen

Fakta om BYGGERI’20


Genoplev BYGGERI’18BYGGERI-messen har gennem årene positioneret sig som Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer og afholdes hvert andet lige år i MESSE C, Fredericia. Næste messe løber af stablen 10. – 13. marts 2020, hvor den afholdes for 19. gang. Bag BYGGERI-messen står Danske Byggecentre, der er brancheorganisation for landets førende trælaster og byggemarkeder. Vore medlemmer leverer kvalitetsmaterialer, værktøj og rådgivning til både private og professionelle kunder og til projekter i alle størrelser. Læs mere om Danske Byggecentre her.

BYGGERI-messen arrangeres i samarbejde med leverandørerne og er en inviteret fagmesse, hvor ca. 300 leverandører udstiller deres produkter og løsninger. Messen besøges af samtlige byggeriets fagfolk, herunder arkitekter, ingeniører, bygherrer, entreprenører, håndværkere, byggecentre og mange flere. Her får de indblik i de nyeste tendenser, udveksler viden og erfaringer samt får inspiration lige fra idéfasen til opførsel og vedligeholdelse.

I 2018 blev messen besøgt af 26.318 kvalificerede fagfolk fra hele landet samt fra Norden og det nordlige Europa. Både blandt udstillerne, Danske Byggecentres medlemmer og ikke mindst blandt de besøgende var BYGGERI’18 en stor succes. Det afspejlede sig i de tilfredshedsundersøgelser, som blev foretaget af IFO – Instituttet for Opinionsanalyse efter messen, hvor tilfredshedsniveauet satte rekord! Læs mere om tilfredshedsundersøgelserne her.

På BYGGERI-messen uddeles Byggeriets Klimapriser: Byggeriets Klimapris, Energipris, Miljøpris og Arbejdsmiljøpris. Nomineringskomitéen, der udpeger vinderne, består af repræsentanter fra samtlige byggeriets parter. Priserne er med til fremme udviklingen af byggevarer med bedre energi- og miljømæssige egenskaber til gavn for klimaet og sætter fokus på virksomheder, der har iværksat en klima-, energi-, miljø-, og/eller arbejdsmiljøstrategi. Læs mere om Byggeriets Klimapriser her.

Arrangør:
BRANCHEFORENINGEN DANSKE BYGGECENTRE
Egebækvej 98
2850 Nærum
Tlf. 45 80 78 77
E-mail: info@byggerimessen.dkMessecenter:
MESSE C, Fredericia
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia
Tlf. 75 92 25 66
E-mail: messec@messec.dkAntal besøgende:
BYGGERI’18 blev besøgt af 26.318 kvalificerede fagfolk fra hele landet samt fra Norden og det nordlige Europa.

Messeareal:
BYGGERI’18: Ca. 28.000 kvm.

Antal udstillere:
BYGGERI’18: Ca. 300 udstillere.