BYGGERI’23 App

Bemærk: App’en kan nu downloades via App Store eller Google Play. Søg på ”BYGGERI-messen” eller tryk på et af logoerne nedenfor.

BYGGERI’23 app’en vil være messekataloget på messen, hvor du på en nem og overskuelig måde kan orientere dig om udstillere, varegrupper og standplaceringer m.m.

Du kan, ved at klikke på en stand på halplanen, blive præsenteret for udstilleren. Klikker man på ”vis placering” i firmafortegnelsen vises standen på halplanen. App’en kan desuden vise vej på halplanen fra den stand, du står ved, til den stand du gerne besøge.

I app’en kan også orientere dig om de mange events, der foregår på standene samt om spisesteder og de respektive menuer. Du kan tilføje dine favoritter på en liste, så du er klar til dit messebesøg!

Du kan også registrere dig via app’en. Så er din QR-kode på mobilen og klar til at blive scannet ved indgangene til messen.

NB! Vær opmærksom på at ikke alle features er tilgængelige i app’en på nuværende tidspunkt. Hold derfor øje med opdateringer. Ligeledes opdateres app’en løbende med events m.m., som udstillerne melder dem ind.